Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Vloerverwarming en hout

Je bent er jaren mee bezig geweest, maar eindelijk is het er: vloerverwarming. Na een aantal positieve ervaringen bij de buren, bij vrienden of bij familie, heb ook jij nu een vloerverwarming liggen. Alleen: hoe nu verder? Want bij het leggen van de vloerverwarming is natuurlijk de vloer verwijderd. Je bent dus op zoek naar een nieuwe vloer en stelt jezelf al snel de vraag: zou een houten vloer tot de mogelijkheden behoren? De vorige vloer was ook van hout, maar je bent niet zeker of dit weer een optie is nu er sprake is van een vloerverwarming. Bij Dutzfloors geven we je graag een advies op maat.

Mogelijkheden van vloerverwarming

Afhankelijk van de door jou geïnstalleerde vloerverwarming, zijn er meerdere opties om een houten vloer te leggen. Heb je de vloerverwarming laten infrezen in beton? Dan kun je, als er meer dan 1 centimeter dekking op de verwarmingsbuizen ligt, er voor kiezen om een houten vloer op de afwerkvloer te plaatsen. Het heeft dan wel de voorkeur om te kiezen voor een verlijmde vloer, die met een speciale lijm is aangebracht. Wij komen graag bij je langs om de situatie met eigen ogen te zien en jou te adviseren om naast die lang gekoesterde vloerverwarming ook (weer) een houten vloer te leggen.

 

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>