Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Als je voordelige vloeren in Groningen wilt (laten) leggen, betekent dit dan dat je eigenlijk nooit kan rekenen op een lange levensduur? En hoe zit het met de kwaliteit? Natuurlijk is het zo dat je vaak moet inleveren op kwaliteit en duurzaamheid wanneer je kiest voor een lagere prijs, maar bij ons is dit zeker niet het geval. Natuurlijk kan iedereen dit zomaar zeggen. Daaro willen wij dit natuurlijk onderbouwen, zodat je zeker weet dat je bij ons voor uitstekende vloeren voor in Groningen kiest.

De prijzen van de vloeren die in Groningen worden geleverd

Op onze website krijg je al een indruk van onze aantrekkelijke prijzen van de vloeren die wij in Groningen kunnen leveren en, indien gewenst, leggen. Wij bieden onze vloeren allemaal voordelig aan. Dit kunnen wij doen door het productieproces volledig zelf uit te voeren, van inkoop tot de aflevering aan de klant. Hierbij maken wij geen gebruik van externe partijen die zich op welke wijze ook mengen in ons productieproces. Dit betekent ook dat wij geen kosten van anderen hoeven door te berekenen aan jou als je de vloeren voor in Groningen bij ons koopt. Hierdoor kunnen wij de tarieven aantrekkelijk houden voor iedereen.

De kwaliteit

Natuurlijk staan wij als CBW-erkend bedrijf ook garant voor de hoogwaardige kwaliteit van onze vloeren. De vloeren die wij in Groningen aanbieden worden door ons machinaal voorzien van een olielaag die een sterke protectie laag op de vloeren vormt. Wij zijn zo zeker van de kwaliteit dat we je er 15 jaar garantie op durven te geven. Je hebt dus altijd de garantie dat je lang plezier hebt van de vloeren die in Groningen worden geleverd. 

Referenties

Referentie Fam. Kuijpens uit Zuidlaren

referenties dutzfloors

In augustus 2014 is onze nieuwe houten vloer gelegd. We zijn super enthousiast over het resultaat! Hedwig en Joop Jan hebben echt ontzettend hun best gedaan om ons aan onze droomvloer te helpen…

Bekijk onze referenties >>