Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Parket vloeren Groningen

Heb jij je al door onze website laten inspireren door de beschikbare parket vloeren die wij in Groningen kunnen leveren voor je woning of je kantoorpand? Wellicht heb je dan al een goed idee kunnen vormen van wat je nu eigenlijk precies wilt. Je kunt dan natuurlijk contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken, maar je bent ook van harte welkom in onze showroom. Natuurlijk kan je hier ook uitstekend terecht als je nog helemaal geen idee hebt over wat voor parket vloeren je in Groningen wilt. Wij hebben meer dan voldoende voorbeelden om je ter inspiratie te laten zien.

Hoogwaardige parket vloeren in Groningen

Wij houden tijdens het productieproces van onze vloeren altijd een scherp oog op de kwaliteit. Dit is immers belangrijk om een lange levensduur te kunnen realiseren. Je koopt bij ons hoogwaardige en duurzame parket vloeren die in Groningen jarenlang mooi blijven, zeker als je zelf nog zorgt voor passend onderhoud aan de vloeren. Natuurlijk worden de parket vloeren in Groningen geleverd met een sterke beschermlaag. Hier krijg je vijftien jaar garantie op. Wij kleuren onze vloeren met kleurolie. Uiteraard bieden wij hier ruime mogelijkheden in.

Bewerkingsmogelijkheden

Natuurlijk verschillen de parket vloeren die in Groningen kunnen worden geleverd niet alleen in kleur door het gebruik van de kleurolie. Wij bewerken het hout voor de parket vloeren ook, bijvoorbeeld middels walsen, branden, roken, trommelen of bezagen. Dit zijn nog slechts enkele mogelijkheden. Natuurlijk kunnen wij je hier alles over vertellen, bijvoorbeeld in onze sfeervolle showroom in Heerenveen. Als je wilt kan je hier ook terecht buiten onze openingstijden. We vragen je dan wel om even een afspraak te maken, zodat we zeker weten dat we klaar zijn voor je komst.

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>