Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Een duurzame vloer om zo lang mogelijk van te genieten, een hoogwaardige vloer die niet snel aan kwaliteit en uitstraling verliest, een luxe vloer die gewoon goed bij het interieur en de persoonlijke smaak past.. We verlangen allemaal de beste eigenschappen van onze vloeren, en terecht, want vloeren bepalen mee aan de sfeer in een ruimte. Wij leveren parket in Groningen dat aan alle bovenstaande eisen voldoen. Ons parket is van de beste kwaliteit, kent een lange levensduur en blijft gegarandeerd lang mooi. Alle reden natuurlijk om voor ons parket in Groningen te kiezen.

Vloerverwarming en parket in Groningen

Hout is een product dat brandbaar is. Hierdoor wordt er vaak gedacht dat het per definitie niet te combineren is met vloerverwarming, maar dit hoeft zeker niet waar te zijn als je kiest voor ons parket in Groningen. Wij bieden je diverse soorten parket die uitstekend combineren met vloerverwarming. Of dit mogelijk is, is vooral ook afhankelijk van de dikte van de planken. Natuurlijk kunnen wij je altijd informeren over de mogelijkheden tot het combineren van je nieuwe parket in Groningen met de eventueel al bestaande of nieuw aan te leggen vloerverwarming.

Wat kost het parket?

Het is zo op voorhand niet te zeggen wat het parket in Groningen je gaat kosten. Dit heeft te maken met de keuze die je maakt, op de eerste plaats, en daarnaast bijvoorbeeld ook met het vloeroppervlak natuurlijk. Je kunt de rekenmodule op onze website gebruiken om te het vloeroppervlak te berekenen. Daarna kan je op de bijstaande button klikken om de offerteaanvraag aan ons te versturen. Wij zorgen ervoor dat je de vrijblijvende offerte de volgende werkdag al in je mailbox hebt staan.

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>