Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Liggen er oude houten vloeren in je toekomstige woning in Zuidhorn? Het is vanzelfsprekend dat je geen woning wilt betrekken waar je te maken hebt met oude, versleten vloeren waarin je de looppaden van een ander ziet. Het is dan verstandig om de houten vloeren voorafgaande aan de verhuizing te vervangen, zodat je er voorlopig de komende jaren geen omkijken meer naar hebt. Wij kunnen je in dit geval nieuwe houten vloeren in Zuidhorn leveren die perfect passen bij de sfeer die jij in je nieuwe woning wilt creëren. Natuurlijk staan we ook gewoon voor je klaar als de vloeren van je huidige woning aan vervanging toe zijn.

Werken van de houten vloeren in Zuidhorn

Veel mensen zijn bang dat een vloer van hout nog gaat werken, en vaak is dit ook heel terecht. Ken je dat, dat houten deuren van het ene op het andere moment klemmen en vervolgens spontaan weer goed sluiten? Dit heeft te maken met de werking van het hout. Dit betekent dat luchtvochtigheid- en temperatuurverschillen ervoor zorgen dat de houten vloeren in Zuidhorn gaan uitzetten en krimpen, en dit kan natuurlijk problemen opleveren. Daarnaast moet er altijd rekening mee gehouden worden bij het leggen van de houten vloeren in Zuidhorn. Gelukkig kunnen wij je mededelen dat dit voor onze vloeren niet opgaat.

De vloeren werken nauwelijks 

De houten vloeren die in Zuidhorn geleverd worden zijn van A tot Z in onze Nederlandse werkplaats gemaakt. Hier hebben wij de vloeren al goed afgestemd op het Hollandse klimaat, waarmee kan worden voorkomen dat de vloeren na het leggen nog gaan krimpen en uitzetten. Natuurlijk kunnen wij je hier alles over vertellen. Wil jij meer weten? Neem dan contact op of kom eens naar onze gezellige showroom in Beetsterzwaag.

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>