Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Bij ons koop je houten vloeren voor in Winsum tegen een bijzonder scherpe prijs. Dit betekent zeker niet dat je bij ons niet kunt rekenen op een goede kwaliteit. Wij staan garant voor de optimale prijs-kwaliteitverhouding die wij je kunnen bieden. Wij weten dan ook zeker dat onze vloeren van een uitstekende kwaliteit zijn, vooral omdat wij zelf de volledige controle hebben over het productieproces van de houten vloeren voor in Winsum. Dit proces vindt namelijk in totaliteit plaats in onze eigen werkplaats.

Houten vloer kern gerookt € 48,95 per m² incl BTW

Houten vloer kenmerken

  • Kern gerookte vloer: geschaafd
  • Wit geolied
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Lengte van de planken: +/-2000mm-2400mm, 10% kortere delen
  • 2 a 3 weken levertijd 
  • 18cm brede planken
  • Dikte 12mm
  • Europees eiken
  • Artikelnummer: H151

Schitterende houten vloer voor je woning in Groningen

Mocht je op zoek zijn naar een schitterende houten vloer voor je woning in Groningen, dan is deze kern gerookte en geschaafde vloer misschien wel de juiste keuze. Deze vloer is gemaakt van de hoogste kwaliteit Europees eiken, de toplaag is van massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit 7 lagen watervaste berkenmultiplex. Hierdoor is de werking geminimaliseerd en kan deze vloer perfect in combinatie met vloerverwarming. Mocht je dus in je huis in Groningen beschikken over vloerverwarming dan is deze houten vloer een goede keuze. Kern roken wil zeggen dat de vloer extra lang gerookt is. Het looizuur van het hout verkleurd hierdoor. De vloer wordt hierdoor een stuk donkerder van kleur en iedere plank krijgt zijn eigen unieke karakter. Door het schaven is de nerfekening van het hout goed zichtbaar en trekt de olie meer in de planken.

Deze houten vloer is verkrijgbaar in:
-In de breedtes: 18cm, 20cm, 22cm en 26cm
-In de diktes: 12mm, 16mm en 20mm
-In de volgende sorteringen: rustiek, natuur, a-sortering en 1-bis

Kom gerust eens langs in onze showoom in Heerenveen, slechts 45 minuten rijden vanaf Groningen. 

Aantrekkelijk geprijsde houten vloeren in Winsum

Nu horen we je bijna denken hoe wij dan in staat zijn om onze prijzen laag te houden, terwijl wij een goede garantie op de kwaliteit kunnen geven. Dit leggen we natuurlijk graag uit. Wij kopen het hout zelf in en kiezen hierbij altijd voor eerlijk hout voor de houten vloeren voor in Winsum. Wij besparen dus ook zeker niet op de inkoop van het hout. Vervolgens pakken wij het proces hier op voor de productie van de vloeren. Hier komt totaal geen externe partij bij kijken. Externe partijen brengen altijd kosten in rekening en deze kosten worden doorberekend aan de klant, zodat de verkopende partij hier niets op verliest. Dit kunnen wij voorkomen door alles zelf te doen, waarmee wij ook voorkomen dat er extra kosten aan de klant moeten worden gefactureerd.

Vraag een offerte aan

Natuurlijk stellen wij graag een offerte voor je op. Dit doen wij geheel vrijblijvend, zodat je nergens toe verplicht bent. De offerte laat je precies zien wat jij kwijt zou zijn voor nieuwe houten vloeren in Winsum. Je kunt ons doorgeven wat je precies nodig hebt door de rekenmodule op de website te gebruiken. Vervolgens vraag je eenvoudig online de offerte aan voor je nieuwe houten vloeren in Winsum. 

Informatie aanvragen