Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

De kwaliteit van de houten vloeren die wij in Warffum leveren is standaard goed. Wij kopen eerlijk hout in voor onze vloeren, welke wij vervolgens volledig zelf vervaardigen. Hierdoor hebben wij een optimale controle over de kwaliteit die er in de vloeren wordt gelegd. De vloeren worden bijvoorbeeld voorzien van een deklaag die zo sterk is dat wij je er 15 jaar garantie op durven te geven. Omdat wij geen gebruik maken van externe partijen bij het vervaardigen van onze houten vloeren liggen de prijzen ook aantrekkelijk laag. Onze houten vloeren worden in Warffum dan ook geleverd met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Perfect uitgevoerde houten vloeren in Warffum

Heb je eerder de frustratie ondervonden van het leggen van een houten vloer waarbij de verbindingen net niet helemaal goed waren? Heel vervelend natuurlijk! Daarom doen wij er alles aan om dit te voorkomen. De houten vloeren worden in Warffum geleverd met een gegarandeerd perfecte mes- en groefverbinding voor het eenvoudig leggen van onze houten vloeren. Wil je deze klus toch uitbesteden aan professionals? Dan hoef je niet naar een andere partij toe om de houten vloeren in Warffum te laten leggen. Hiervoor kun je gebruik maken van de vakkundige dienstverlening van onze parketteurs.

Vraag een offerte aan

Wil jij precies weten wat het je gaat kosten als jij onze houten vloeren in Warffum laat leveren? Dan kan je berekenen wat je nodig hebt door de online rekenmodule te gebruiken. Bij deze rekenmodule vind je een knop om direct een offerte aan te vragen op basis van deze berekening. Wij stellen deze natuurlijk graag voor je op, geheel vrijblijvend. Je vindt deze al binnen een werkdag in je mailbox.

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>