Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Voor al je nieuwe houten vloeren in Paterswolde zijn wij gegarandeerd de juiste partij. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat het jou aan niets ontbreekt. Daarom bieden wij je alles wat jij zoekt in een onderneming als je een houten vloer wilt gaan uitkiezen. Wij bieden je een zeer vriendelijke en complete service, de garantie op een goede kwaliteit, aantrekkelijke prijzen en een assortiment waar je ‘u’ tegen zegt. Als klap op de vuurpijl bieden wij je ook de mogelijkheid om custom made houten vloeren voor in Paterswolde te laten maken tegen een scherp tarief.

Keuzes maken voor je houten vloeren in Paterswolde

Het is belangrijk om je beslissingen voor je nieuwe houten vloeren in Paterswolde heel bewust en gericht te maken. Je gaat immers investeren in een vloer waar je nog veel jaren met plezier tegenaan wilt kijken. Wil je bijvoorbeeld een vloer met extra lange planken, tussen de 2000 mm en 2500 mm voor een ruimtelijk effect, of wil je misschien een vloer met brede planken? Hoe denk je over de kleur en welke houtbewerking spreekt je het meest aan? Er komt nog heel wat kijken bij het kiezen van houten vloeren voor in Paterswolde. Natuurlijk zijn wij er om je te adviseren bij het maken van beslissingen.

Houten vloer kern gerookt € 48,95 per m² incl BTW

Houten vloer kenmerken

  • Kern gerookte vloer: geschaafd
  • Wit geolied
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Lengte van de planken: +/-2000mm-2400mm, 10% kortere delen
  • 2 a 3 weken levertijd 
  • 18cm brede planken
  • Dikte 12mm
  • Europees eiken
  • Artikelnummer: H151

Schitterende houten vloer voor je woning in Groningen

Mocht je op zoek zijn naar een schitterende houten vloer voor je woning in Groningen, dan is deze kern gerookte en geschaafde vloer misschien wel de juiste keuze. Deze vloer is gemaakt van de hoogste kwaliteit Europees eiken, de toplaag is van massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit 7 lagen watervaste berkenmultiplex. Hierdoor is de werking geminimaliseerd en kan deze vloer perfect in combinatie met vloerverwarming. Mocht je dus in je huis in Groningen beschikken over vloerverwarming dan is deze houten vloer een goede keuze. Kern roken wil zeggen dat de vloer extra lang gerookt is. Het looizuur van het hout verkleurd hierdoor. De vloer wordt hierdoor een stuk donkerder van kleur en iedere plank krijgt zijn eigen unieke karakter. Door het schaven is de nerfekening van het hout goed zichtbaar en trekt de olie meer in de planken.

Deze houten vloer is verkrijgbaar in:
-In de breedtes: 18cm, 20cm, 22cm en 26cm
-In de diktes: 12mm, 16mm en 20mm
-In de volgende sorteringen: rustiek, natuur, a-sortering en 1-bis

Kom gerust eens langs in onze showoom in Heerenveen, slechts 45 minuten rijden vanaf Groningen. 

 

De showroom

Onze transparante website biedt je veel informatie en inspiratie, maar onze showroom is natuurlijk ook een uitstekende optie om eens nader kennis te maken met ons en de houten vloeren die wij in Paterswolde kunnen aanbieden. Je bent altijd welkom in onze showroom, in Heerenveen, waar wij ruim de tijd voor je nemen. Het is mogelijk om de showroom op afspraak te bezoeken buiten de openingstijden. Je kunt op alle dagen van de week een afspraak maken, ook op zondag.

Informatie aanvragen