Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloeren Haren

Duurzaamheid en milieu zijn echt zaken om rekening mee te houden, ook als je nieuwe houten vloeren voor in je woning in Haren wilt kopen. Als je goed voor het milieu kan zorgen, waarom zou je dan de keuze maken om dit niet te doen? Zo denken wij er ook over! Wij hebben de mogelijkheid om aandacht te besteden aan duurzaamheid en milieu, dus dit doen we ook. Dit betekent dat je altijd gaat voor eerlijke houten vloeren in Haren. Wij kopen ons hout met zorg in en kiezen hierbij uitsluitend voor eerlijk hout.

Bewerking van houten vloeren voor in Haren

Wij houden onze productie vanaf de inkoop van het hout tot aan de aflevering van de houten vloeren in Haren volledig in eigen huis. Wij voeren alle stappen binnen het productieproces zelf uit, ook de bewerking van het hout. Er zijn uiteraard diverse houtbewerkingsmogelijkheden, zoals trommelen, bezagen, borstelen, walsen, roken, branden en bijvoorbeeld antiek beitsen en schuren. In ons ruime assortiment kan je zien dat dit heel verschillende effecten oplevert. Wij kleuren de vloeren voor in Haren met kleurolie en leveren de vloeren af met een beschermende laag waar je 15 jaar garantie op krijgt.

Bruin grijze houten vloer € 36,95 per m² incl BTW

Houten vloer eigenschappen

  • Grijze houten vloer
  • Geschuurc
  • 15 jaar fabriek garantie
  • Dikte: 12mm
  • Breedte van de planken: 18cm
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Europees Eiken
  • Lengte van de planken: +/- 2400mm, 10% kortere delen
  • 2 a 3 weken levertijd
  • Artikelnummer: H157

Hoge kwaliteit Europees eiken vloer

Deze schitterende bruin/grijze houten vloer is van de hoogste kwaliteit Europees eiken. Omdat we zeker zijn van de kwaliteit geven we maar liefst 15 jaar garantie op het los laten van de toplaag. Deze houten vloer kan prima in combinatie met vloerverwarming. Deze vloer is geschuurd, door het schuren is de nerftekening niet goed zichtbaar en blijft de kleur van de olie meer aan de oppervlakte. Hierdoor ontstaat een rustig effect. Kom gerust eens langs in onze showroom om deze vloer te bekijken. Vanaf Groningen ben je binnen 45 minuten in Heerenveen.

Deze grijze houten vloer is verkrijgbaar in: 
- In de sorteringen 1-bis, A sortering, natuur en rustiek mogelijk. 
- In 18cm, 20cm, 22cm en 26cm breed
- In de diktes: 12mm, 16mm en 20mm

Onderhoud van de vloeren

Onderhoud verlengt de levensduur. Dit geldt natuurlijk voor heel veel zaken, en ook zeker voor je houten vloeren in Haren. Het is goed om er de juiste zorg aan te geven, zodat je zo lang mogelijk van je nieuwe vloeren kan genieten. Wij raden je aan om de vloeren met onderhoudsolie te behandelen. Een enkel laagje per jaar is voldoende. Het is belangrijk om de hele vloer te doen en niet alleen de zichtbare delen of de looppaden. Dit kan op den duur voor kleurverschillen zorgen. 

Informatie aanvragen