Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloeren zijn er natuurlijk in tal van soorten, stijlen, sferen, sorteringen en bijvoorbeeld kleuren. Als je houten vloeren in Groningen wilt laten leveren, dan zijn de prijzen niet onbelangrijk. Het is vanzelfsprekend dat je ook om je portemonnee wilt denken als je nieuwe houten vloeren voor in Groningen aanschaft. De prijzen liggen erg uiteen. Deze houden namelijk verband met de uitvoering van de houten vloeren. Daarnaast spelen er natuurlijk meerdere factoren mee.

Wij leveren houten vloeren in Groningen tegen scherpe prijzen

Als je gaat voor onze mooie en hoogwaardige houten vloeren voor in Groningen, dan zullen de prijzen je zeker aangenaam verrassen. Wij vinden het belangrijk dat wij altijd een prijs-kwaliteitverhouding bieden die in het voordeel van de klant ligt. Wij leveren dan ook duurzame houten vloeren in Groningen tegen scherpe prijzen. Dit kunnen wij doen door ons productieproces in eigen beheer te houden, van inkoop tot eindproduct. Wij hoeven dan ook geen kosten van derden aan onze klanten door te berekenen. Dit zorgt ervoor dat wij altijd in staat zijn om onze tarieven laag te houden. Ook bijkomende services, zoals het leggen van de houten vloeren in Groningen, bieden wij tegen voordelige tarieven aan.

Wat kosten de houten vloeren?

Als jij precies wilt weten wat je uit zou moeten geven aan de houten vloer van je dromen, dan kan je een berekening voor de houten vloeren in Groningen maken met de rekenmodule. De prijzen berekenen wij dan voor je, door een vrijblijvende offerte voor je op te stellen aan de hand van deze berekening. Wij kunnen je deze vrijblijvende prijsopgave via de mail toesturen, binnen een werkdag. Zo weet je al snel wat jij precies voor je houten vloeren betaalt. 

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>