Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Heb jij interesse in nieuwe houten vloeren in Grijpskerk, voor je woonkamer, je slaapkamer of misschien wel voor door het hele huis? Dan wil je natuurlijk weten wat er te koop is. Onze website biedt je een goed inzicht in wat wij je kunnen bieden als je nieuwe houten vloeren in Grijpskerk wilt realiseren. Laat je inspireren door de kleuren, de stijlen, de sferen en de bewerkingen. Er zijn meer dan voldoende keuzes te maken, en als je wilt, dan kunnen we zelfs maatwerk voor je maken. Wij kunnen je dan ook altijd de vloeren leveren die jij wilt, want jouw wens is onze opdracht.

Bewerking van de houten vloeren voor in Grijpskerk

Het bewerken van het hout is een belangrijk onderdeel van het productieproces. Hiermee wordt voor een groot deel de uitstraling van de vloeren bepaald. Wil jij bijvoorbeeld gerookte, gewalste, gebrande of bezaagde houten vloeren in Grijpskerk? Of zie je toch liever een geborstelde, getrommelde of antiek gebeitste en geschuurde vloer? Als je de voorbeelden bekijkt, dan zie je hoeveel verschil houtbewerking kan maken. Het is dan ook goed om hier goed over na te denken voor je houten vloeren in Grijpskerk. Uiteraard zijn er ook veel verschillende kleurstellingen beschikbaar. Wij gebruiken kleurolie om de juiste kleur aan onze vloeren te geven.

Geborstelde ultraviolette vloer € 66,00 per m² incl BTW

Eigenschappen naturel geborstelde uv vloer

  • Zwaar geborsteld
  • Dikte: 12mm+4mm
  • Planken breedte: 18cm
  • 15 jaar fabrieksgarantie
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Lengte: +/- 2000-2500mm, 10% kortere delen
  • Europees Eiken
  • 2 a 3 weken levertijd
  • Artikelnummer: H153

Sterke en slijtvaste ultraviollete houten vloer

Ben je op zoek naar een sterke en slijtvaste houten vloer voor je woning in Groningen? Dan is wellicht een ultraviolette houten vloer een goede keuze. Een ultraviollete olie wordt op hoge temperatuur op de houten vloer aangebracht, dit zorgt ervoor dat de olielaag direct uithardt. Dit zorgt voor een sterke laag. Een ultraviolette vloer kan ook prima in de keuken worden gelegd. Deze naturel houten vloer is zwaar geborsteld, door het borstelen wordt de nerftekening van het hout duidelijk zichtbaar. Deze vloer is gemaakt van de hoogste kwaliteit Europees eiken. Deze houten vloer kan perfect in combinatie met vloerverwarming. 

Deze houten vloer is verkrijgbaar in: 
- In de sorteringen 1-bis, A sortering, natuur en rustiek mogelijk. 
- In 18cm, 20cm, 22cm en 26cm breed
- In de diktes: 16mm en 20mm

Kom gerust eens langs in onze showroom in Heerenveen, slechts 45 minuten rijden vanaf Groningen. 

Een sterke deklaag

Wij vinden het belangrijk dat jij lang kunt genieten van de nieuwe houten vloeren in Grijpskerk. Daarom brengen wij tijdens het productieproces machinaal een laag olie aan die zich vormt tot een uitermate sterke deklaag. Wij durven je hier zorgeloos een lange garantie op te geven, namelijk vijftien jaar. Met het juiste onderhoud kan jij dus echt vele jaren lang van je houten vloeren genieten.

Informatie aanvragen