Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Heb jij interesse in nieuwe houten vloeren in Grijpskerk, voor je woonkamer, je slaapkamer of misschien wel voor door het hele huis? Dan wil je natuurlijk weten wat er te koop is. Onze website biedt je een goed inzicht in wat wij je kunnen bieden als je nieuwe houten vloeren in Grijpskerk wilt realiseren. Laat je inspireren door de kleuren, de stijlen, de sferen en de bewerkingen. Er zijn meer dan voldoende keuzes te maken, en als je wilt, dan kunnen we zelfs maatwerk voor je maken. Wij kunnen je dan ook altijd de vloeren leveren die jij wilt, want jouw wens is onze opdracht.

Bewerking van de houten vloeren voor in Grijpskerk

Het bewerken van het hout is een belangrijk onderdeel van het productieproces. Hiermee wordt voor een groot deel de uitstraling van de vloeren bepaald. Wil jij bijvoorbeeld gerookte, gewalste, gebrande of bezaagde houten vloeren in Grijpskerk? Of zie je toch liever een geborstelde, getrommelde of antiek gebeitste en geschuurde vloer? Als je de voorbeelden bekijkt, dan zie je hoeveel verschil houtbewerking kan maken. Het is dan ook goed om hier goed over na te denken voor je houten vloeren in Grijpskerk. Uiteraard zijn er ook veel verschillende kleurstellingen beschikbaar. Wij gebruiken kleurolie om de juiste kleur aan onze vloeren te geven.

Een sterke deklaag

Wij vinden het belangrijk dat jij lang kunt genieten van de nieuwe houten vloeren in Grijpskerk. Daarom brengen wij tijdens het productieproces machinaal een laag olie aan die zich vormt tot een uitermate sterke deklaag. Wij durven je hier zorgeloos een lange garantie op te geven, namelijk vijftien jaar. Met het juiste onderhoud kan jij dus echt vele jaren lang van je houten vloeren genieten.

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>