Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloeren Eelde

Diverse sorteringen, verschillende kleuren, meerdere vormen van houtbewerking en eindeloos veel sferen en stijlen. Ja, als je interesse hebt in nieuwe houten vloeren in Eelde, dan heb je meer dan voldoende keuzes te maken. Het is dan ook belangrijk dat de vloer optimaal bij je past, van patroon tot uitstraling en ieder detail daartussenin. De houten vloeren zorgen in Eelde voor een geheel andere uitstraling van de ruimte, vooral omdat vloeren behoren tot de basis van iedere ruimte in huis. Juist daarom vinden wij het zo belangrijk dat jij de juiste keuze maakt.

Advies bij het kiezen van houten vloeren voor je woning in Eelde

Voor ons is het belangrijk dat jij de juiste keuze maakt als het gaat om het realiseren van houten vloeren in Eelde. Het zou immers zonde zijn als je er na het leggen van de vloer pas achter komt dat dit het eigenlijk toch ook nét niet is. Dit willen wij voorkomen, en daarom zijn wij er altijd om je te informeren over de mogelijkheden, om met je mee te denken en je te adviseren bij het maken van je keuze. Wil je bijvoorbeeld een ruimtelijk effect aan een ruimte geven? Dan kies je bijvoorbeeld voor een houten vloer met lange planken, met een lengte tussen de 2000 mm en 2500 mm, en delen die 10% korter zijn. Wil je vloerverwarming in de betreffende ruimte? Dan is het belangrijk om te letten op de dikte van de planken.

Geborstelde ultraviolette vloer € 66,00 per m² incl BTW

Eigenschappen naturel geborstelde uv vloer

  • Zwaar geborsteld
  • Dikte: 12mm+4mm
  • Planken breedte: 18cm
  • 15 jaar fabrieksgarantie
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Lengte: +/- 2000-2500mm, 10% kortere delen
  • Europees Eiken
  • 2 a 3 weken levertijd
  • Artikelnummer: H153

Sterke en slijtvaste ultraviollete houten vloer

Ben je op zoek naar een sterke en slijtvaste houten vloer voor je woning in Groningen? Dan is wellicht een ultraviolette houten vloer een goede keuze. Een ultraviollete olie wordt op hoge temperatuur op de houten vloer aangebracht, dit zorgt ervoor dat de olielaag direct uithardt. Dit zorgt voor een sterke laag. Een ultraviolette vloer kan ook prima in de keuken worden gelegd. Deze naturel houten vloer is zwaar geborsteld, door het borstelen wordt de nerftekening van het hout duidelijk zichtbaar. Deze vloer is gemaakt van de hoogste kwaliteit Europees eiken. Deze houten vloer kan perfect in combinatie met vloerverwarming. 

Deze houten vloer is verkrijgbaar in: 
- In de sorteringen 1-bis, A sortering, natuur en rustiek mogelijk. 
- In 18cm, 20cm, 22cm en 26cm breed
- In de diktes: 16mm en 20mm

Kom gerust eens langs in onze showroom in Heerenveen, slechts 45 minuten rijden vanaf Groningen. 

Wij helpen je altijd verder

Wij zijn er om je voortdurend te begeleiden en te ondersteunen, zodat jij uiteindelijk zeker weten kiest voor de houten vloeren die het best in Eelde passen binnen je woning. Sfeer is alles in huis, en daar moeten onze vloeren aan bijdragen. Daar gaan we voor, samen met jou!

Informatie aanvragen