Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloeren Eelde

Diverse sorteringen, verschillende kleuren, meerdere vormen van houtbewerking en eindeloos veel sferen en stijlen. Ja, als je interesse hebt in nieuwe houten vloeren in Eelde, dan heb je meer dan voldoende keuzes te maken. Het is dan ook belangrijk dat de vloer optimaal bij je past, van patroon tot uitstraling en ieder detail daartussenin. De houten vloeren zorgen in Eelde voor een geheel andere uitstraling van de ruimte, vooral omdat vloeren behoren tot de basis van iedere ruimte in huis. Juist daarom vinden wij het zo belangrijk dat jij de juiste keuze maakt.

Advies bij het kiezen van houten vloeren voor je woning in Eelde

Voor ons is het belangrijk dat jij de juiste keuze maakt als het gaat om het realiseren van houten vloeren in Eelde. Het zou immers zonde zijn als je er na het leggen van de vloer pas achter komt dat dit het eigenlijk toch ook nét niet is. Dit willen wij voorkomen, en daarom zijn wij er altijd om je te informeren over de mogelijkheden, om met je mee te denken en je te adviseren bij het maken van je keuze. Wil je bijvoorbeeld een ruimtelijk effect aan een ruimte geven? Dan kies je bijvoorbeeld voor een houten vloer met lange planken, met een lengte tussen de 2000 mm en 2500 mm, en delen die 10% korter zijn. Wil je vloerverwarming in de betreffende ruimte? Dan is het belangrijk om te letten op de dikte van de planken.

Wij helpen je altijd verder

Wij zijn er om je voortdurend te begeleiden en te ondersteunen, zodat jij uiteindelijk zeker weten kiest voor de houten vloeren die het best in Eelde passen binnen je woning. Sfeer is alles in huis, en daar moeten onze vloeren aan bijdragen. Daar gaan we voor, samen met jou!

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>