Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloeren Bedum

Wordt het nu toch echt tijd voor nieuwe vloeren en gaat de voorkeur hierbij uit naar houten vloeren in Bedum? Dat komt heel goed uit, want wij hebben een mooi assortiment houten vloeren voor je klaarstaan. Denk aan gerookte, gewalste, gebrande, getrommelde of bijvoorbeeld bezaagde houten vloeren in diverse kleuren. Dit zijn slechts opties, want wij bieden nog meer bewerkingen aan. Wij maken alle houten vloeren voor in Bedum dan ook volledig zelf, waardoor wij altijd heel veel mogelijkheden kunnen aanbieden. Zo weet jij altijd zeker dat je bij ons echt iets te kiezen hebt.

Bruin grijze houten vloer € 36,95 per m² incl BTW

Houten vloer eigenschappen

  • Grijze houten vloer
  • Geschuurc
  • 15 jaar fabriek garantie
  • Dikte: 12mm
  • Breedte van de planken: 18cm
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Europees Eiken
  • Lengte van de planken: +/- 2400mm, 10% kortere delen
  • 2 a 3 weken levertijd
  • Artikelnummer: H157

Hoge kwaliteit Europees eiken vloer

Deze schitterende bruin/grijze houten vloer is van de hoogste kwaliteit Europees eiken. Omdat we zeker zijn van de kwaliteit geven we maar liefst 15 jaar garantie op het los laten van de toplaag. Deze houten vloer kan prima in combinatie met vloerverwarming. Deze vloer is geschuurd, door het schuren is de nerftekening niet goed zichtbaar en blijft de kleur van de olie meer aan de oppervlakte. Hierdoor ontstaat een rustig effect. Kom gerust eens langs in onze showroom om deze vloer te bekijken. Vanaf Groningen ben je binnen 45 minuten in Heerenveen.

Deze grijze houten vloer is verkrijgbaar in: 
- In de sorteringen 1-bis, A sortering, natuur en rustiek mogelijk. 
- In 18cm, 20cm, 22cm en 26cm breed
- In de diktes: 12mm, 16mm en 20mm

Maatwerk houten vloeren in Bedum

Kan je binnen ons assortiment niet goed vinden wat je zoekt, bijvoorbeeld omdat je speciale wensen hebt voor je houten vloeren in Bedum? Of zoek je gewoon iets bijzonders wat niemand anders heeft? Het feit dat wij al onze vloeren zelf maken zorgt er ook voor dat wij zelf aanpassingen kunnen doorvoeren in het productieproces. Hierdoor zijn wij ook uitstekend in staat om maatwerk houten vloeren in Bedum te leveren. In dit geval gaan we met jou in gesprek om helder te krijgen wat je precieze wensen zijn, zodat wij de custom made vloeren voor je kunnen maken die aan al je verwachtingen voldoen.

15 jaar garantie

De uitstraling van je nieuwe houten vloeren in Bedum is natuurlijk erg belangrijk, maar je wilt ook zeker zijn dat je zo lang mogelijk kan genieten van deze uitstraling. Je wilt niet al binnen enkele jaren weer opnieuw moeten zoeken naar nieuwe vloeren. Wij voorzien onze houten vloeren van een krachtige protectie laag. Wij zijn zo zeker van de kwaliteit hiervan, dan wij je er zorgeloos 15 jaar garantie op durven te geven.

Informatie aanvragen