Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloeren Bedum

Wordt het nu toch echt tijd voor nieuwe vloeren en gaat de voorkeur hierbij uit naar houten vloeren in Bedum? Dat komt heel goed uit, want wij hebben een mooi assortiment houten vloeren voor je klaarstaan. Denk aan gerookte, gewalste, gebrande, getrommelde of bijvoorbeeld bezaagde houten vloeren in diverse kleuren. Dit zijn slechts opties, want wij bieden nog meer bewerkingen aan. Wij maken alle houten vloeren voor in Bedum dan ook volledig zelf, waardoor wij altijd heel veel mogelijkheden kunnen aanbieden. Zo weet jij altijd zeker dat je bij ons echt iets te kiezen hebt.

Maatwerk houten vloeren in Bedum

Kan je binnen ons assortiment niet goed vinden wat je zoekt, bijvoorbeeld omdat je speciale wensen hebt voor je houten vloeren in Bedum? Of zoek je gewoon iets bijzonders wat niemand anders heeft? Het feit dat wij al onze vloeren zelf maken zorgt er ook voor dat wij zelf aanpassingen kunnen doorvoeren in het productieproces. Hierdoor zijn wij ook uitstekend in staat om maatwerk houten vloeren in Bedum te leveren. In dit geval gaan we met jou in gesprek om helder te krijgen wat je precieze wensen zijn, zodat wij de custom made vloeren voor je kunnen maken die aan al je verwachtingen voldoen.

15 jaar garantie

De uitstraling van je nieuwe houten vloeren in Bedum is natuurlijk erg belangrijk, maar je wilt ook zeker zijn dat je zo lang mogelijk kan genieten van deze uitstraling. Je wilt niet al binnen enkele jaren weer opnieuw moeten zoeken naar nieuwe vloeren. Wij voorzien onze houten vloeren van een krachtige protectie laag. Wij zijn zo zeker van de kwaliteit hiervan, dan wij je er zorgeloos 15 jaar garantie op durven te geven.

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>