Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Houten vloer Groningen

Zoek jij een veelzijdige vloer waar je lang mee kan doen? Een vloer die past bij het interieur van nu en bij het interieur dat je in de toekomst misschien wel wilt? Kies dan voor een houten vloer in Groningen, want houten vloeren hebben een uitstraling die bij de meest uiteenlopende interieurstijlen passen. Natuurlijk zijn er houten vloeren met een heel specifieke uitstraling, welke lastiger met alle stijlen te combineren zijn, maar je kunt zeker kiezen voor een houten vloer in Groningen die over twintig jaar nog steeds goed bij jou, je interieurstijl en de woning past.

Een houten vloer voor een kleinere ruimte in Groningen

We kennen het allemaal wel; een kleine kamer in huis waar je gewoon met geen mogelijkheid ruimte lijkt te kunnen creëren. Een goed gekozen vloer kan hier verandering in brengen, en wij kunnen je deze houten vloer in Groningen leveren. In beperktere ruimten is het namelijk goed om rekening te houden met de lengten van de planken van je vloer. Wij kunnen een houten vloer in Groningen leveren met lange planken, met een lengte tussen de 2000 mm en 2500 mm, en 10% kortere delen. Hierdoor ontstaat een mooi en ruimtelijk effect. Zo kan je toch relatief gemakkelijk een ruimtelijk gevoel creëren in de ruimte.

Advies voor je vloeren

Als jij een nieuwe houten vloer in Groningen wilt, dan kunnen wij je natuurlijk van alle nodige advies voorzien bij het maken van je keuze. Wij bieden je een standaard uitgebreid assortiment houten vloeren met verschillende kleuren, stijlen en patronen, maar je kunt ook uitstekend bij ons terecht voor een prachtige custom made vloer. Uiteraard informeren we je ook hier graag over.

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>