Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering
 

Houten vloeren Groningen

Ben je op zoek naar houten vloeren in de omgeving van Groningen? Dan ben je bij Dutzfloors aan het juiste adres! Ons unieke aanbod aan vloeren, van hoge kwaliteit, bieden je een ruim scala aan keuzes. Er is altijd een vloer geschikt voor jouw woonkamer of jouw kantoor. Natuurlijk komen we graag bij je langs om op locatie een inschatting te maken van de houten vloeren die voor jou interessant kunnen zijn.

Custom made Houten vloeren in Groningen

De productreeks van Dutzfloors maakt een custom made houten vloer mogelijk, voor een scherpe prijs. Nadat je een staaltje hebt uitgekozen en een type vloer hebt besteld, komen we langs om de vloer geheel op maat samen te stellen. Ook kunnen we de vloerdelen zo bewerken dat ze precies aansluiten op jouw wens. Liever iets donkerder of juist iets lichter? Minder of meer noesten? Wij maken het mogelijk.

Houten vloeren uit eigen productie

Alle houten vloeren die Dutzfloors verkoopt, komen uit eigen productie. Dat betekent dat wij mooie vloeren leveren, waarvan het hele kwaliteitsproces door ons geborgd is. Er gaat, met andere woorden, geen plank of vloerdeel het magazijn uit zonder dat wij daar ons goedkeurende ‘stempel’ op hebben gezet. Door deze gesloten productiecirkel kunnen we eenvoudig 15 jaar garantie bieden. Kwaliteit, voor een scherpe prijs en met een lange garantie.
Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze showroom. Heb je al een idee over het type vloer dat je wilt? Bel ons dan en wij komen graag langs met een staal!

Houten vloer kern gerookt € 48,95 per m² incl BTW

Houten vloer kenmerken

  • Kern gerookte vloer: geschaafd
  • Wit geolied
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Lengte van de planken: +/-2000mm-2400mm, 10% kortere delen
  • 2 a 3 weken levertijd 
  • 18cm brede planken
  • Dikte 12mm
  • Europees eiken
  • Artikelnummer: H151

Schitterende houten vloer voor je woning in Groningen

Mocht je op zoek zijn naar een schitterende houten vloer voor je woning in Groningen, dan is deze kern gerookte en geschaafde vloer misschien wel de juiste keuze. Deze vloer is gemaakt van de hoogste kwaliteit Europees eiken, de toplaag is van massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit 7 lagen watervaste berkenmultiplex. Hierdoor is de werking geminimaliseerd en kan deze vloer perfect in combinatie met vloerverwarming. Mocht je dus in je huis in Groningen beschikken over vloerverwarming dan is deze houten vloer een goede keuze. Kern roken wil zeggen dat de vloer extra lang gerookt is. Het looizuur van het hout verkleurd hierdoor. De vloer wordt hierdoor een stuk donkerder van kleur en iedere plank krijgt zijn eigen unieke karakter. Door het schaven is de nerfekening van het hout goed zichtbaar en trekt de olie meer in de planken.

Deze houten vloer is verkrijgbaar in:
-In de breedtes: 18cm, 20cm, 22cm en 26cm
-In de diktes: 12mm, 16mm en 20mm
-In de volgende sorteringen: rustiek, natuur, a-sortering en 1-bis

Kom gerust eens langs in onze showoom in Heerenveen, slechts 45 minuten rijden vanaf Groningen. 

Informatie aanvragen