Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Eigen fabricaat houten vloeren

Het is lang de tendens geweest om alles dat op productie lijkt, over de Nederlandse landsgrenzen te organiseren. Daarvoor was eigenlijk maar één doorslaggevend argument te bedenken: een beoogd prijsvoordeel. Uit onze ervaring blijkt dat dat prijsvoordeel lastig te behalen is, omdat er sprake is van een tussenhandel die een flinke marge nodig heeft om te kunnen overleveren. Ook is de kwaliteit van vloerdelen uit het buitenland lang niet altijd geschikt voor de Nederlandse huizen. Daarom koos Dutzfloors voor houten vloeren van eigen fabricaat, geproduceerd in Nederland.

Voordelen van houten vloeren van eigen fabricaat

Een eigen productielijn biedt veel voordelen. Zo hebben we totale grip op het kwaliteitsproces. We zijn zelf verantwoordelijk als er een product niet helemaal naar onze wens is, maar we kunnen het bovenal zelf herstellen. Daarnaast kunnen we uw houten vloer bewerken zoals u dat wilt. Het prijsvoordeel van de ontbrekende tussenhandel berekenen we door aan jou, zodat jij een voordeliger vloer kan kopen. Omdat het hout in Nederland wordt verwerkt, is de kans klein dat er sprake gaat zijn van kwaliteitsverlies doordat het hout moet wennen aan andere klimatologische omstandigheden. Veel voordelen dus, maar bovenal: mooie vloeren. Kom daarom snel kijken in onze showroom in Beetsterzwaag!

Referenties

Referentie Fam. Looijveld uit Bussum

referenties dutzfloors

De vloer is gelegd in september 2014. Deze vloer ligt er super in. Wij zijn tevreden met onze mooie visgraat duoplank. De visgraat duoplank is vakkundig gelegd door de parketteer…

Bekijk onze referenties >>