Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Collectie vloeren

Dutzfloors heeft een uitgebreide collectie vloeren. Ons verzorgingsgebied is het volledige noorden van Nederland en wij richten ons dan ook op inwoners van Groningen. Dus heeft u een mooi klassiek pand aan de rand van het Noorderplatsoen of juist een moderne woning in Zuidlaren of een ander dorp in Groningen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze collectie vloeren bevat voor elk wat wils. Zo hebben we lamelparket, maar ook de klassieke visgraatvloeren in ons assortiment opgenomen. Ook hebben we houten vloeren geschikt voor vloerverwarming. Bezoek onze showroom of kijk op onze website voor een goed beeld van het aanbod.

Moderne toppers in onze collectie

Onze collectie vloeren bevat onder meer antieke bruine vloeren, geborstelde vloeren en bezaagde visgraat vloeren. We hebben Jatobavloeren in assortiment, die een mooie houttekening bieden en zo hard zijn dat je er jaren mee kunt doen. Ook kun je bij ons de vloer laten roken of laten dubbel roken. Op die manier is mogelijk om een unieke sfeer in de woning te creëren, die perfect aansluit bij jouw wensen, het interieur en de uitstraling van de woning. Onze vloeren gaan van modern tot klassiek. We komen natuurlijk graag bij je langs om de mogelijkheden te tonen en een beeld te geven van alle opties!

Houten vloer kern gerookt € 48,95 per m² incl BTW

Houten vloer kenmerken

  • Kern gerookte vloer: geschaafd
  • Wit geolied
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Lengte van de planken: +/-2000mm-2400mm, 10% kortere delen
  • 2 a 3 weken levertijd 
  • 18cm brede planken
  • Dikte 12mm
  • Europees eiken
  • Artikelnummer: H151

Schitterende houten vloer voor je woning in Groningen

Mocht je op zoek zijn naar een schitterende houten vloer voor je woning in Groningen, dan is deze kern gerookte en geschaafde vloer misschien wel de juiste keuze. Deze vloer is gemaakt van de hoogste kwaliteit Europees eiken, de toplaag is van massief eiken hout en de onderlaag bestaat uit 7 lagen watervaste berkenmultiplex. Hierdoor is de werking geminimaliseerd en kan deze vloer perfect in combinatie met vloerverwarming. Mocht je dus in je huis in Groningen beschikken over vloerverwarming dan is deze houten vloer een goede keuze. Kern roken wil zeggen dat de vloer extra lang gerookt is. Het looizuur van het hout verkleurd hierdoor. De vloer wordt hierdoor een stuk donkerder van kleur en iedere plank krijgt zijn eigen unieke karakter. Door het schaven is de nerfekening van het hout goed zichtbaar en trekt de olie meer in de planken.

Deze houten vloer is verkrijgbaar in:
-In de breedtes: 18cm, 20cm, 22cm en 26cm
-In de diktes: 12mm, 16mm en 20mm
-In de volgende sorteringen: rustiek, natuur, a-sortering en 1-bis

Kom gerust eens langs in onze showoom in Heerenveen, slechts 45 minuten rijden vanaf Groningen. 

Informatie aanvragen