Meer informatie
Custom made
Jou wens in onze opdracht.
15 jaar garantie
We gebruiken de hoogste kwaliteit materialen.
Eigen productie
100% Nederlands fabrikaat zonder tussenhandelaren.
Wereldwijde levering

Collectie vloeren

Dutzfloors heeft een uitgebreide collectie vloeren. Ons verzorgingsgebied is het volledige noorden van Nederland en wij richten ons dan ook op inwoners van Groningen. Dus heeft u een mooi klassiek pand aan de rand van het Noorderplatsoen of juist een moderne woning in Zuidlaren of een ander dorp in Groningen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze collectie vloeren bevat voor elk wat wils. Zo hebben we lamelparket, maar ook de klassieke visgraatvloeren in ons assortiment opgenomen. Ook hebben we houten vloeren geschikt voor vloerverwarming. Bezoek onze showroom of kijk op onze website voor een goed beeld van het aanbod.

Moderne toppers in onze collectie

Onze collectie vloeren bevat onder meer antieke bruine vloeren, geborstelde vloeren en bezaagde visgraat vloeren. We hebben Jatobavloeren in assortiment, die een mooie houttekening bieden en zo hard zijn dat je er jaren mee kunt doen. Ook kun je bij ons de vloer laten roken of laten dubbel roken. Op die manier is mogelijk om een unieke sfeer in de woning te creëren, die perfect aansluit bij jouw wensen, het interieur en de uitstraling van de woning. Onze vloeren gaan van modern tot klassiek. We komen natuurlijk graag bij je langs om de mogelijkheden te tonen en een beeld te geven van alle opties!

Referenties

Referentie Fam. vd Weg uit Eernewoude

referenties dutzfloors

Wij zijn erg blij met onze nieuw houten vloer van Dutzfloors. De vloer ligt er prachtig in. Jullie hebben ons goed geholpen en jullie service is geweldig…

Bekijk onze referenties >>